“Zelden heb ik een meting gezien, die zo diep mijn betekenis weergeeft”

Optimale inzet en groei van uw talenten.

Wanneer u inspanningen levert om uzelf te ontwikkelen vanuit uw natuurlijke kracht, wilt u ongetwijfeld weten wat die werkelijke kracht is en wat daarin effectief ontwikkeld kan worden.
Of anderzijds, u wilt weten waar uw energie van weg lekt en wat uw ontwikkeling tegenhoudt.

Het Odin Development Compass (ODC®) ondersteunt individuen en organisaties om betrouwbare keuzes te maken over de inzet van en investering in medewerkers, teams en management.
Inzet van het ODC® vergroot de productiviteit en betrokkenheid van mens en organisatie.
Het leidt tot meer energie, inzet en plezier van mensen en om vanuit hun essentie en bezieling samen te werken en een zinvolle bijdragen te leveren. Het leidt tot duurzame groei en succes.

Het Odin Development Compass (ODC®) meet het bewuste én onbewuste

Tenminste 90% van ons dagelijks handelen wordt bepaald vanuit het onbewuste.
Het krachtige en unieke van het ODC® ten opzichte van traditionele instrumenten is dat het ook het onbewuste meet. Natuurlijk talent, ontwikkelbaar talent en aangeleerd gedrag (kwetsbare kracht) wordt inzichtelijk gemaakt en daarmee de blokkades die belemmeren dat mensen volledig vanuit natuurlijke kracht leven en werken. Deze inzichten maken dat mensen hun natuurlijke competenties beter leren inzetten, afgestemd op de doelstellingen van de organisatie.

ODC meet het bewuste én onbewuste
ODC meet het bewuste én onbewuste

Focus op natuurlijke talenten

De inzet van het ODC® faciliteert organisaties om te focussen op rollen in plaats van op functies. Het zichtbaar en herkenbaar maken van aangeleerde competenties (kwetsbare kracht), die onder (grote) druk leiden tot ineffectief gedrag, is essentieel voor optimale inzet van uw talenten. De verschillende toepassingsmogelijkheden van het ODC®, maar vooral ook het kunnen volgen van de tijdlijn ontwikkeling, maken dat optimaal talentmanagement duurzaam geborgd wordt in uw organisatie.

Natuurlijke kracht

De natuurlijke kracht is wat iemand van nature goed kan en waar iemand energie van krijgt.

Ontwikkelbaar talent

Het ontwikkelbare talent is datgene wat iemand van nature goed kan, maar niet of beperkt benut. Oranje kan gemakkelijk ontwikkeld worden in groen. Dit geeft extra energie.

Kwetsbare kracht

De kwetsbare kracht is wat iemand van nature minder goed kan, maar toch heeft aangeleerd.
Het kost veel energie, en is minder effectief.

Onbekend gebied

Het onbekende gebied is wat iemand van nature minder goed kan én ook niet doet.

Gevalideerd, betrouwbaar, online en snel

De ODC®-meting is gevalideerd en meet met hoge betrouwbaarheid. De online-meting kan in slechts 15 minuten worden afgerond.
Het ODC® is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

De ODC®-meting:

ODC® en YINC

Het ODC® is ontwikkeld door Odin Company. YINC levert diverse ODC®-gerelateerde producten en diensten en is preferred business partner van Odin Company. YINC levert deze producten en diensten aan zelfstandige professionals, (coach)bedrijven en organisaties in Nederland, Duitsland, Engeland en België. Voor coaching en het begeleiden van teams werkt YINC samen met zeer ervaren coaches op senior en master niveau.

Profielfoto Niko van den Berg

'Face your fears, live your dreams'

Herken je mijn levensmotto? Mail of bel me dan voor een vrijblijvend gesprek.

Neem contact met mij op